För hundägare
Till hösten kommer jag börja med mina eftefrågade päsvårdsutbildningar.
Jag kommer lära ut alla tips & trix jag använder mig av för att minska slitage på pälsen, minska tiden på pälsvården och visa hur kul och mysigt de kan vara. Till en början Många upplever päslvård som väldigt svår och låter hunden gå med tovor då man vill ha en längre päls.
Pälsvård ska vara enkelt, inte ta för lång tid och framför allt en mysig stund mellan dig och din hund!
Kursen är under helger 2-2,5 timme. Kostar 750kr / familj (max två personer)
För att hinna med så mycket som möjligt har jag valt att endast undervisa i teori.
Givetvis är hundar välkomna om de inte stör under utbildningen.

För ny examinerade hundfrisörer
Är du nyutbildad hundfrisör och känner att du vill lära dig mer? Gillar du mitt sätt att arbeta och hur jag klipper mina kunder, då kan du få gå bredvid en hel dag och ta del av mitt arbete och kunskap. Jag har en stor kundkrets med olika raser och kan därefter anpassa efter önskemål.

Kravet är att du har gått klart en hundfrisörutbildning. Pris: 3000kr

Varför ska man gå min pälsvårdskurs?
Jag har frågat många kunder vad de fick för utbildning eller råd från sin uppfödare när de hämtade hem sin valp. En del fick rådet att bara borsta igenom pälsen varje dag, eller tips på verktyg. Många fick inget råd alls. Till en början kanske man inte alls tror att en päls är så svår att sköta men när valpen börjar få längre och längre päls inser man att det är mer jobb än vad man tror, sen går det utför men tovor, sliten päls och en hund som springer och gömmer sig när man plockar fram borsten. Känner du igen dig?
Egentligen är det inte så svårt om man vet HUR man ska göra och hur viktigt det är med rätt redskap och produkter. Jag jobbar dagligen med pälsvård med olika typer av pälsar och är alltid hungrig på ny kunskap. Jag lärt mig mycket och min ambition är att lära ut detta till så många som möjligt. Om hundägare får lärdom om hur lätt och kul pälsvård faktiskt kan vara så kommer fler hundar slippa smärtsamma tovor och faktiskt tycka borstning och hantering faktiskt är mysigt och inte en tråkig och obehaglig upplevelse. En win win för både, hundägare och mig men framför allt för hunden!
Se kursen som en investering, både i tid och kunskap och framför allt för din hunds bästa!