Pälsvårdskurs – Petra Jongen

Pälsvårdskurs med Petra Jongen
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
499 sek

Sveriges första pälsvårdskurs online!

Pälsvård, är det komplicerat? Gör det verkligen något om hunden har lite tovor? Hur mycket får man borsta? Måste man använda balsam? Hur ofta ska man bada sin hund? Får man bada en hund med tovor eller blir det värre?

Frågorna är många och du kommer få svar på alla!

Denna kurs innefattar allt du behöver veta för att hålla din hunds päls i bästa vardagliga skick. Pälsvård dvs hur man vårdar pälsen på bästa sätt är inte komplicerat om man gör på rätt sätt. Många gör väldigt många misstag och då blir det lätt tovor oavsett hur mycket man än borstar. Jag har väglett otroligt många kunder med dessa tips och de kommer till mig med extremt välvårdade pälsar och glädjen över hur lätt det faktiskt är!

Denna kurs fokuserar på hur man vårdar pälsen och förebygger tovor.
Den innefattar inte klippning. Den innehåller även mycket annat som tex missfärgningar i pälsen, klor, produkter, olika verktyg, päls i öronen och tänder.

Vi går igenom två olika typer av pälsar, en Cockerpoo som står för en vanlig klipp päls och en Pomeranian som står för dubbelpäls. Utöver det en massa teori. Inga texter, bara filmer.

Kursen innehåller inte genomgång av strävhåriga raser som tex schnuzer.

Kursen är på ca 2,5 timmar.
Ni har tillgång till den i 30 dagar från inköpsdatum.

Ni som gått kursen får även tillgång till Epic Dogs Eftersnack på Facebook där man kan prata pälsvård med alla som gått kursen och även har möjlighet att ställa frågor till mig.
Sök efter: Epic Dog Eftersnack, skicka en förfrågan i samma namn som ni köpte kursen så kommer jag att godkänna er.