Min vision och mål är att ett besök på salong ska vara så stressfri som möjligt, det ska vara mysigt att bli ompysslad och hunden ska lämna salongen avslappnad och glad. Jag jobbar mycket med varje individs behov. Tillit, ödmjukhet, lyhördhet och respekt är de absolut viktigaste för att få en trygg och avslappnad hund.

Därför är det så viktigt att miljön är så stressfri som möjligt, att inga andra hundar är i samma utrymme och att jag lägger all fokus på hunden.

Därför har jag svårt att svara i telefonen när jag jobbar och har oftast ytterdörren låst så vi inte blir störda eller avbrutna.

Önskemål kring frisyr går vi igenom på plats när hunden lämnas hos mig. Beroende på pälsens kondition och utifrån hur van eller ovan hunden är att friseras, lägger vi tillsammans upp en plan. Hundens behov och mående går alltid först.

Jag brinner för hund i helhet och kommer gärna med tips och råd i träning av olika des slag. Jag har även många bra kontakter inom hund och kan hänvisa er vidare om ni behöver annan typ av hjälp och stöttning.

Det är jag som är Petra

2017 blev jag färdig utbildad hundfrisör och startade upp Epic Dog.

Februari 2019 flyttade jag till Kungsholmen där jag nu har en fantastisk lokal.

Jag är även utbildad djurvårdare och Kinesisk akupunktör.

Jag bor på landet med sambo och hund.  Älskar att tillbringa tid i min trädgård och ute i naturen. Just nu har jag en liten hund. Skrutt är två år och är en Russkiy Toy. Vi är certifierade vägglusekipage. Vi gick en ettårig specialsök utbildning med inriktning vägglöss. Målet är att så småningom jobba lite med det också.

Petra