Planera er tid i god tid inför besöket. Att stressa till salongen är en mindre bra start för hunden.

Hunden ska vara väl rastad inför besöket. En nödig hund har svårt att vara avslappnad och vara still.

Om din hund är känslig i mage eller har foderallergi, ta gärna med eget godis.

Jag har svårt att ta emot er tidigare än er bokade tid, är ni tidiga ta gärna en promenad i den vackra omgivningen här på Kungsholmen.

Jag utreder ytterst lite tovor, ibland svans och öron. Vill ni ha en specifik frisyr och längd måste hunden vara helt tovfri. Kan ni dra igenom en tätare kam från hud ut i längderna utan att fastna är det tovfritt. Desto mer pälsen är vårdad inför besöket ju större förutsättningar har jag att göra önskad fin frisyr.

Då jag ständigt har ett pressat tidsschema ber jag er att respektera lämning och hämt tiderna. På plats får ni en tid då er hund är klar. Jag har inget extra rum eller box där jag kan sätta hundar på vänt, därför är det så viktigt att hunden hämtas på angiven tid. F o m 1 september börjar timpris att gälla. 630kr / timme. ( läs gärna under fliken ” vanliga frågor” för mer info) Större raser som kräver tyngre lyft och mer produktåtgång tillägskostnad 300kr ( tex stora labradoodles, bearded collie, stor pudel, större polarraser)
Tillägg för slitage på verktyg 150kr om hunden har tovor mellan trampdynor som måste rakas bort.

Har din hund specifika behov eller problem med viss hantering är det viktigt att informera mig vid lämning. Även om hunden nyligen har varit sjuk eller varit hos veterinär.

Mjuka och goa Teddy! 🌟 Teddy har tendens till s Mjuka och goa Teddy! 🌟
Teddy har tendens till svamp mellan tår och trampdynor. Efter att han börjat med Nutrolin Skin & Coat har det blivit mycket bättre!
Idag har jag hållt i en heldags vidareutbildning Idag har jag hållt i en heldags vidareutbildning för två hundfrisörer! De kommer från @kittyshundtrim 
Elin och Lotta hade laddat med massor av frågor. Jag delar med mig av all min kunskap kring allt vad de innebär: att utvecklas, effektivisera, kundkontakt, marknadsföring, pälsvård, ja allt jag kan. Tiden kändes kort trotts 7 timmar intensivt pratade medan jag klippte 3 hundar. 
Är du också hundfrisör och känner att du vill lära dig mer? Kontakta mig!